Het merk


Het merk

SENSORISCHE BELEVING
Het plezier van Darphin’s perfecte kwaliteit

Bij Darphin combineren we de meest verfijnde botanische ingrediënten met innovatieve technologieën, professionele expertise en gespecialiseerde sensorische technieken.

Hoe meer u onze huidverzorging ervaart, hoe meer u het unieke gevoel en de ongeëvenaarde resultaten zult waarderen – uw uitstraling is gezond en uw zintuigen zijn ontwaakt dankzij de intelligente formuleringen. De kunst van het formuleren

Wij genieten van schoonheid!
We houden van de exquise aroma’s van edele plantenextracten, van het gevoel van zijden texturen en van een zware glazen pot die precies in je handpalm past. Dus wij nemen de tijd om ongeëvenaarde schoonheid en plezier te leggen in alles wat we doen voor Darphin.

Darphin is zeer precies op de details
Bij Darphin zit onze onverdeelde aandacht voor detail in het hart bij alles wat we doen.  We starten met de meest verfijnde ingrediënten. We creëren onze formules met respect voor de traditie, gehoorzamend aan de subtiele wetten van natuur- en scheikunde. Precies en zorgvuldig. Harmonieus. Ingrediënt voor ingrediënt. Eerst om de kracht te bepalen. Daarna om de resultaten te bewaken. Het resultaat: een Crème, een Essentiële Olie Elixir, een Serum van een ongeëvenaarde schoonheid, effectiviteit en genot.